Home > Steel & Stockings
Ik kwam eigenlijk voor een boxspring, maar toen kwam ik de bedden van Steel & Stockings tegen. Ik wist niet dat bedden zo ‘stoer’ konden zijn.

Klantreview Steel & Stockings
"Wij zijn een merk dat een ander spoor kiest dan de meeste beddenmerken. Wij kiezen bewust voor het presenteren van sfeer in een stoer maar toch charmant jasje. Onze collectie wordt volledig in Nederland geproduceerd, zodat wij hoogwaardige kwaliteit en afwerking kunnen garanderen. Goodnight Slaapkamers snapt dit en heeft hierom ook voor Steel&Stockings gekozen. Hierdoor is een prachtig partnerschap ontstaan waar wij als Steel&Stockings heel erg trots op zijn"

Lianne Smits & Trea van Wamel van Steel & Stockings over Goodnight Slaapkamers

Maak nu een Steel & Stockings afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Goodnight Slaapkamers is weer geopend!

Wij zijn ontzettend blij dat wij u weer mogen ontvangen in de grootste slaapkamer van Nederland!

Wilt u verzekerd zijn dat er een slaapspecialist voor u klaarstaat?Maak direct uw afspraak.

Daarnaast zijn wij ook bereikbaar per telefoon, per mail én wij kunnen u ook persoonlijk advies geven tijdens een videogesprek. U kunt uw producten ook ophalen bij ons in de winkel.

Telefonisch of WhatsApp:023-5293984

Facebook:https://www.facebook.com/GNslaapkamers

Digitaal contactformulier:https://www.goodnight.nl/contact

E-mail:info@goodnight.nl

Daarbij houden wij ons aan de RIVM-maatregelen en staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers bij ons altijd voorop.

You have Successfully Subscribed!