Treca Paris

‘De kunst van het slapen’

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en  een  elegante droomwereld.

Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.

Matrassen

De matrassen van Tréca typeren zich door de hoogwaardige producten die erin verwerkt zijn. Ieder matras kent zijn eigen samenstelling, zodat voor iedereen het juiste matras te vinden is. Alle matrassen van Tréca worden in lagen opgebouwd en daarna handmatig ‘genopt’. Hierdoor is er geen lijm in het matras nodig waardoor de ventilatiewaarde niet daalt.

Afbeeldingsresultaat voor treca paris matras vienne venise

Foto: Opbouw van Tréca matras Vienne Venise.

Door het gebruik van de meest hoogwaardige producten die er op het gebied van slapen te vinden zijn, heeft Tréca een optimale vocht- en temperatuurregulatie. Daarnaast maken ze in alle matrassen een zomer- en winterzijde. Dit doen ze door het gebruik van verschillende materialen in het matras.

Opdekmatrassen

Naast hoogwaardige matrassen maakt Tréca ook opdekmatrassen. Deze opdekmatrassen typeren zich door een enorm soepel ligcomfort, precies waar het voor bedoeld is. Een extra comfortlaag die het ligcomfort nóg aangenamer maakt, dat is waar de opdekmatrassen van Tréca voor staan!

Boxspring

Tréca heeft verschillende opties om uw matrassen op te leggen. Één van die opties is de boxspring. Tréca maakt deze op twee manieren: de Grand Impérial en de Omega Spring. Het verschil tussen de twee zit hem in de vering die wordt toegepast en in de hoogte. Beide varianten staan bij ons, kom rustig kijken hoe het ligt en oogt!

Afbeeldingsresultaat voor treca victoire

Foto: Tréca boxspring Omega Spring, incl. matras en hoofdbord ‘Victoire’

Trecaflex

De tweede variant in bodems is een door Tréca zelf ontwikkelde bodem: Trecaflex. Deze bodem bestaat uit meervoudige latten op rijen van pocketveren. Een combinatie van flexibele latten en individueel beweegbare pocketveren zorgen voor een ultieme ondersteuning voor uw Tréca matras. De Trecaflex is zowel verkrijgbaar in vlak, handverstelbaar, 2-motorig of 3-motorig.

Afbeeldingsresultaat voor trecaflex Foto: Trecaflex M5.3, 3-motorig

Supercad / CAD3

De derde en laatste variant bodem die Tréca maakt is het topmodel: Supercad of CAD3. Dit is een pocketgeveerde mini-boxspring met de Tréca Omega Spring. Deze bodem kan in twee varianten worden geleverd: CAD3, een 3-motorige bodem en de Supercad een 4-motorige bodem.
De CAD3 en de Supercad zijn de absolute iconen van Tréca. Ze zitten al sinds de jaren 50 in de collectie en kenmerken zich door hun lange levensduur en ultra sitlle motoren. Daarnaast zijn beide bodems uitgevoerd met de Trendelenburg stand.

Afbeeldingsresultaat voor supercad treca

Foto: Supercad met Diamant hoofdbord.

 

Hoofdborden

Naast hoogwaardige matrassen en verschillende bodems zijn ook de hoofdbord van Tréca met uiterste precisie gemaakt. Ieder hoofdbord wordt hand gemaakt en ook met de hand gestoffeerd. Tréca heeft veel verschillende type hoofdborden, van klassiek tot modern, bij Tréca is voor ieder wat wils. Ook het gebruik van hoogwaardige stoffen hoort bij dit haute couture merk.

Afbeeldingsresultaat voor carat brut

Foto: Tréca hoofdbord ‘Carat Brut’

Afbeeldingsresultaat voor portofino treca

Foto: Tréca hoofdbord ‘Adonis’, incl. bijbehorende bedbank

Afbeeldingsresultaat voor portofino treca

Foto: Tréca hoofdbord ‘Portofino’

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs