Auping

Auping nights, Better days

Als Auping Plaza Store heeft Goodnight Slaapkamers als een van de weinigen in de hele regio het totale Auping-assortiment op de toonzaal staan. In een sfeervolle en ruim opgezette showroom treft u alle bedmodellen van Auping. Van hét Auping-bed; de Auronde tot en met de luxe Auping Royal, de Criade, de Original en het Scandinavisch slaapsysteem Kiruna aan toe. Allen voorzien van de bekende spiraalbodem.

Verder kunt u bij ons de gehele matrassencollectie in alle mogelijke hardheden proberen en alle verschillende mogelijkheden in verstelbare spiraalbodems en boxsprings zelf ervaren.

 

Voor de actuele Auping acties klikt u hier:

Afbeelding: Auping Auronde 1500, incl. hoofdbord (kleur: Warm Grey).

Natuurlijk ontbreekt ook de beroemde Auronde niet, waarvan Auping er in 40 jaar wereldwijd meer dan 1.000.000 van verkocht. Ook bij Goodnight kochten enkele duizenden klanten naar volle tevredenheid dit succesmodel van Nederlandse bodem.
De Auronde is verkrijgbaar in een 1- en een 2-persoonsuitvoering. De 2-persoons Auronde inclusief Inizio matrassen en spiraalbodems is al verkrijgbaar vanaf € 2.455,- (180 x 210 cm.). Daarnaast zijn de diverse accessoires zoals achterwanden, bedtafeltjes en verlichting apart verkrijgbaar.

 

Matrassen

Auping heeft als oudste beddenfabrikant van Nederland een schat aan kennis in huis. Ook als het om matrassen gaat. De Auping-matrassen zijn geschikt voor gebruik op zowel spiraalbodems als op boxsprings en zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden, materialen, maten en comfortzones.

De matrassen van Auping zien er niet alleen aan de buitenkant luxe uit, ook aan de binnenkant zijn ze door de jaren heen steeds vernieuwd en verbeterd. Alle gebruikte materialen bevorderen een goede ventilatie, waardoor de 350 cl (!) vocht die u gemiddeld per nacht verliest niet in uw matras achterblijft, maar wordt afgevoerd.

Afbeeldingsresultaat voor auping matras

Afbeelding: Auping matrassen collectie

Ontdek welk Auping matras bij u past, met de Auping ‘Matras Matcher’ en kom met het resultaat naar de winkel. Wij helpen u dan graag verder door wat extra uitleg en advies te geven en u kunt de matrassen meteen met een proefronde aan een uitgebreide test onderwerpen.

 

Ontdek welk Auping matras bij u past:

 

 

Spiraalbodem

125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat hij het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien is het ontwerp steeds verder verfijnd.

De kwaliteit van Auping kenmerkt zich door haar enorme degelijkheid, meest hygiënische, antiallergische en meest ventilerende slaapsysteem en goede prijs-kwaliteitverhouding. Een treffend voorbeeld hiervan is de Auping spiraalbodem. Onverwoestbaar, uitstekend ventilerend en, indien gewenst, gemakkelijk in te passen in vrijwel elk ledikant.

Auping spiraalbodem (477)

Afbeelding: Auping spiraalbodem (3-motorig elektrisch verstelbaar met knieknik).

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van het matras.

Auping heeft de spiraalbodem zo ontworpen dat hij gemakkelijk in vrijwel elke bedomranding past. In de bedmodellen van Auping zelf: Original, Essential, Auronde en Match, maar ook in ledikanten van bijvoorbeeld Nolte en waarschijnlijk ook in uw bestaande bedombouw. Wilt u dat zeker weten? Bezoek dan onze winkel. Onze verkoopadviseurs kunnen u hierbij adviseren.

Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert, wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie.

 

Original: de kracht van de perfecte basis

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust, waardoor u de volgende dag weer fris en energiek wakker wordt. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch volledig af te stemmen op uw lichaam.

Auping Original met hoofdbord

Afbeelding: Auping Original, met hoofdbord. 

Met het nieuwste bedmodel van Auping, de Original, kiest u voor de perfecte basis van een ventilerende spiraalbodem. En dankzij de meer dan 10.000 drukpunten wordt je lichaam optimaal ondersteund. Gecombineerd met een matras die is afgestemd op uw lichaam, slaapt u op de perfecte basis.

De Original bestaat uit een helder vormgegeven en krachtig frame met optisch slanke poten met zachte rondingen. Indien gewenst kan de Original uitgevoerd worden met een gestoffeerd hoofdbord waardoor het bed helemaal compleet is. Door gebruik te maken van duurzame materialen zoals aluminium, staal en stof staat dit bed gegarandeerd voor jarenlang slaapplezier.

Auping Original vrijstaand

Afbeelding: Auping Original, met hoofdbord en vlakke spiraalbodems.

Maak uw Original compleet met een hoofdbord, in de stof en kleur van uw keuze. Bij elke maat is een passend hoofdbord, met of zonder oversteek, ook in 1-persoons. Leverbaar in diverse stoffen. De Original is verkrijgbaar in 2 hoogtes. De hoge versie biedt extra comfort. De kleur van frame en bodems is Deep black. Tijdloos en neutraal, en daarmee passend in elke slaapkamer.

De beste basis voor een energieke dag begint bij een bedbodem en matras die helemaal afgestemd zijn op uw lichaam. Dat is persoonlijk slaapcomfort op het hoogste niveau.

Inzet_tekst_auping_original_met_hoofdbord_paars

Afbeelding: Auping Original, met hoofdbord (oversized) en verstelbare spiraalbodems. 

 

Royal

De Royal is het paradepaardje van Auping. Duurzaam, stijlvol en met oog voor detail gemaakt. Door de diverse accessoires, materialen en functionaliteiten is de Royal naast de standaarduitvoering op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden.

Een standaard Auping Royal bestaat uit een support (frame) met spiraalbodem, die uitgerust is met een comfortzone op schouderhoogte. Draait u op uw zij, dan past de comfortzone zich automatisch aan en ‘knikt’ bij uw schouder. Zo volgen de spiraalbodem en de matras optimaal de contouren van uw lichaam. Niet alleen goed voor uw houding, maar ook voor uw nachtrust!

De standaard Royal kunt u uitbreiden met een hoofdbord en pootkapjes in diverse kleuren en stoffen, bijpassende nachttafeltjes, reading lights (dimbare energiezuinige leeslampjes) en handige floor lights (subtiel licht onder het bed dat d.m.v. een sensor aangaat bij het in- en uitstappen).

Auping Royal

Afbeelding: Auping Royal Deep Black, ook verkrijgbaar in Sparkling Bronze en Pure White.

Naast accessoires, verschillende kleuren en materialen onderscheidt de Auping Royal zich ook door zijn functionaliteiten. Alle functies zijn er op gericht uw persoonlijke comfort te optimaliseren Geen concessies doen, alleen slapen op maat is goed genoeg!

Gaat u voor verstelbaar, dan wordt de zogenaamde knieknik op uw lengte afgestemd. Men noemt dit individueel maatsysteem (IMS). Verschillen u en uw partner behoorlijk van lengte? Dan kunt u met IMS beiden toch in een voor u plezierige houding lezen of tv kijken. Indien u dit wenst, is het simpel dit zelf aan te passen. Het slide- back systeem (optioneel) zorgt er daarnaast voor dat u automatisch naar achteren schuift zodra u uw rugdeel omhoog zet. Op deze manier kunt u, ook als u zit, gemakkelijk bij uw nachttafeltje. Bij de meest luxe Royal (op 5 punten verstelbaar) zorgt de eXtra Back Support voor net dat beetje extra ondersteuning in de onderrug.

 

 

Boxspring

Wilt u verzekerd zijn van een goede nachtrust en wilt u de voor u juiste boxspring kopen? Dan is daar de Auping-boxspring met het ultieme slaapcomfort, waarmee u uw slaapkamer tot een ruimte maakt waar u volkomen uzelf kunt zijn en heerlijk kunt wegdromen.

Auping Kiruna Sami Deluxe

Afbeelding: Auping boxspring, Kiruna Sami Deluxe.

Dankzij de modulaire opbouw is de Auping-boxspring op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld een hoofdbord en een voetbord uitzoeken met de afmetingen die u wenst. Daarnaast kunt u uw boxspring in elke gewenste kleur en stof bestellen.

De verhoogde scharnierpunten zorgen er voor dat de ondersteuning van de boxspring ook in verstelde stand optimaal blijft. De verstelbare boxsprings kunnen voorzien worden van een RF (Radio Frequency) -afstandsbediening, zodat u en uw partner gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar, de twee ligvlakken kunnen verstellen.

U kunt uw eigen Auping boxspring helemaal zelf samenstellen. Bepaal het uiterlijk van uw ideale boxspring door te kiezen uit verschillende type hoofd- en/of voetborden, kies voor vlak of de mogelijkheid van verstelbaar comfort, laat u adviseren voor de juiste matras keuze (eventueel met topmatras) en maak uw boxspring helmaal af met uw persoonlijke stof- en kleurkeuze.

 

Criade

Auping Criade boxspring Plain

Afbeelding: Auping Criade boxspring, hier getoond met hoofdbord Plain.

De Criade is een boxspring met Auping signatuur. De onderbox is opgebouwd met een hoogwaardige spiraalbodem en pocketveren. Daar bovenop komen een matras en topper die zowel ergonomisch als fysiek op jouw lichaam zijn afgestemd. En wat dit bed extra bijzonder maakt is dat je je eigen signatuur kunt geven aan dit model.

Auping Criade boxspring

Afbeelding: Auping Criade boxspring, hier getoond met hoofdbord Cushion.

De Criade kun je namelijk (bijna) helemaal zelf samenstellen, met volop keuzes in kleur, onderstel, hoofd- en voetbord, hoogte, breedte en elektrische verstelbaarheid. En voor de bekleding is er een scala aan werkelijk prachtige stoffen. Dit nieuwe paradepaardje biedt optimaal slaapcomfort in een vormgeving die helemaal in jouw persoonlijke woonsfeer past.

Auping Criade boxspring

Afbeelding: Auping Criade boxspring, hier getoond met hoofdbord Square.

Auping Criade boxspring Curl

Afbeelding: Auping Criade boxspring, hier getoond met hoofdbord Curl.

Auping geeft met de Criade een nieuwe dimensie aan het bedtype boxspring. Het ontwerp onderscheid zich van de ”standaard” boxsprings door een doorlopend stalen frame onder de boxspring(s).

Auping Criade boxspring Bend

Afbeelding: Auping Criade boxspring, hier getoond met hoofdbord Bend.

Criade hoofdborden

Afbeelding: Auping Criade hoofdborden.

accessoires Auping Criade

Afbeelding: Auping Criade accessoires.

Auping Criade doorsnede boxspring

Afbeelding: Auping Criade doorsnede.


Je eigen Criade zelf samenstellen? Dat kan in de winkel en online! Klik op deze link en kom met je ontwerp naar de winkel.

 

Match

Design staat bij Auping hoog in het vaandel. In de ‘Match’ heeft Auping ervoor gezorgd dat design en detail samen komen. Een mix van een tijdloos, strak en mooi bed, daar staat dit bedmodel voor. Voor ieder wat wils. Een houte rechte omranding of een aluminium ronde omranding, afgewerkt met designvolle pootjes.

Afbeelding: Auping Match Aluminium 

Met de juiste combinatie matrassen kan de Match een eigentijdse en perfecte ‘match’ worden. Klaar voor een energieke dag!

 

Duurzaam en veilig

Als marktleider neemt Koninklijke Auping bv zijn verantwoordelijkheid voor vandaag en morgen. Niet omdat het wordt verwacht, maar omdat Auping en Goodnight Slaapkamers vinden dat het moet. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kiest Auping voor verantwoorde en veilige productiemethoden met waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals watergedragen lakken, CFK-vrije schuimen en PEFC-hout. Voor meer informatie over hoe Auping omgaat met duurzaam en veiligheid klikt u hier.

In onze speciale testruimte op de begane grond van onze showroom kunt u zelf het Auping-ligcomfort ervaren om zo uw persoonlijke Auping-bed samen te stellen. Met uw keuze van maat en hoogte, van een vlakke of een verstelbare bodem, van wel of geen stoffering, van een klassieke of moderne vormgeving en eventuele accessoires maakt u uw Auping-bed compleet.

 

Auping stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een goede nachtrust. Benieuwd naar het geheim?

Bekijk hier hoe Auping comfort in elke laag van je bed stopt:

Voor meer informatie betreft Auping kijkt u ook op www.auping.nl. 

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs