Tempur

Een nieuwe manier van slapen

Van ’s werelds grootste producent van visco-elastisch traagschuim slaapsystemen, Tempur, kunt u bij Tempur Premium reseller: Goodnight Slaapkamers, alle varianten in de toonzaal aantreffen.

Met het door NASA ontwikkelde materiaal en het door Tempur geperfectioneerde systeem kunt u tijdens een unieke presentatie in de “space cabin” persoonlijk kennis maken. Zonder beïnvloeding van een verkoopverhaal ervaart u zelf in een programma van ongeveer 10 min. wat de bijzondere eigenschappen van het Tempur-product traagschuim voor u kunnen betekenen. Na die ervaring staan in een ruimte van meer dan 250m² op de begane grond van de showroom alle Tempur-systemen voor u gepresenteerd.

 

Voor de actuele Tempur acties klikt u hier:

 

Matrassen

De Tempur-matrassen zijn uniek in vele opzichten. Het drukverlagend materiaal biedt u een nieuwe manier van slapen die veel mensen momenteel als positief ervaren.

De Tempur-matrassen zijn verkrijgbaar in vier collecties. De verschillende matrashoogten zijn bij alle vier de collecties identiek. Stellen kunnen dus twee verschillende Tempur-matrassen kiezen met twee verschillende ligervaringen en toch zonder hoogteverschil hetzelfde bed delen. .

De collecties worden onderscheiden met de benamingen Tempur Original-, Cloud- en Sensation. Elk type is dus verkrijgbaar in verschillende hoogten en kunnen naast elkaar gecombineerd worden in één bed. Vanzelfsprekend kunnen ook in de lengte- en de breedtemaat de matrassen op allerlei maten besteld worden.

Gerelateerde afbeelding

Afbeelding: Tempur traagschuim matras, Sensation

Micro-Tech

Volledig nieuw in de collectie van Tempur zijn de Micro-Tech matrassen en boxsprings. Het unieke aan deze nieuwe technologie is het mixen van het unieke Tempur materiaal met een kern van pocketveren. Deze combinatie zorgt voor een stabiele ligging.

De matrassen zijn er in 3 verschillende hoogtes: 20, 22 en 24 cm. Dit in combinatie met een moderne Micro-Tech boxspring kan uw perfectie slaapsysteem zijn. U kunt al slapen op een complete Micro-Tech boxspring vanaf: € 2.996,-.

Afbeeldingsresultaat voor micro tech tempur

Afbeelding: Micro-Tech boxspring en matrassen

Kussens 

Uniek is ook het Tempur-testkussen uitleenprogramma. Wie niet zeker is van een juiste Tempur-kussen keuze, kan een Tempur-testkussen geheel vrijblijvend een week uitproberen. Zo voorkomt u een verkeerde aanschaf en weet u zeker dat het kussen aan juist úw wensen voldoet. Van alle modellen uit onze collectie hebben wij een ”uitleenmodel” welke u geheel vrijblijvend thuis kunt proberen. Vraag voor meer informatie hierover naar de voorwaarden in de winkel.

Tempur testkussen programma

Afbeelding: Tempur kussens, testprogramma. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Schotelbodem

De Tempur-schotelbodems zijn uniek in hun soort. De instel- en verstelmogelijkheden van deze bodem maken een precieze aanpassing aan uw wensen en het Tempur-matras van uw keuze mogelijk. De Tempur- schotelbodems zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en van vlak tot elektrisch verstelbaar.

Afbeeldingsresultaat voor tempur schotel

Afbeelding: Tempur Flex schotelbodem, zowel elektrisch verstelbaar als ‘vlak’ te verkrijgen. 

De TEMPUR® Flex-bedbodem heeft flexibele schotels die speciaal gemaakt zijn voor een betere ventilatie. Doordat de schotels onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, vormen deze zich exact naar de contouren van het lichaam.

De TEMPUR®-bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoeringen. Ze kunnen in een bestaande bedombouw worden geplaatst, maar ook worden aangeschaft om ze in combinatie met diverse pootsoorten zonder ombouw of hoofdbord te plaatsen.

Met de verstelbare TEMPUR® Flex-bedbodems kunt u uw hoofd, romp en benen hoger liggen met een simpele druk op de knop, waardoor het comfortabeler is om te lezen of tv te kijken of nog beter te ontspannen.

De TEMPUR® Flex-bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben. De schotels kunnen door middel van een verstevigingset geheel worden aangepast aan uw comfortwensen. Dit kunt u per schotel zelf bepalen en bent u niet gebonden aan bepaalde zones. De comfortinstelling past u aan uw lengte en gewicht aan.

Afbeelding: TEMPUR® Flex bedbodemschotel. Instelbaar in verschillende standen

 

Comfortproducten

Ook wanneer u op vakantie gaat, hoeft u Tempur niet te missen. Voor op reis heeft Tempur een speciaal matras en speciaal hoofdkussen ontworpen. Deze zijn apart en als set verkrijgbaar. Tempur heeft een bijzondere collectie comfortproducten waartoe ook het inmiddels beroemde Tempur-fietszadeldekje behoort.

Afbeeldingsresultaat voor tempur reisset

 

Afbeelding: de Tempur reisset.

 

Garantie

U maakt alleen aanspraak op de unieke garantie van 15 jaar op de Tempur-matrassen en 3 jaar op de Tempur- kussens, indien de aanschaf heeft plaatsgevonden bij een erkende TEMPUR-dealer èn als de garantie binnen 2 maanden na factuurdatum is geregistreerd. Goodnight Slaapkamers is met haar Tempur Platinum-dealerschap voor u de juiste keuze. Wij zijn volledig gecertificeerd om alle Tempur-producten te adviseren en te verkopen.
U kunt na aankoop van Tempur-artikelen de unieke garantie activeren door uw producten te registreren. Dit kan direct via
deze link of via de website van Tempur www.tempur.com bij het kopje garantie.

Afbeeldingsresultaat voor garantie tempur

 Afbeelding: 10 jaar volledige garantie

Omruiling

Tempur begrijpt heel goed dat het juiste matras kiezen een moeilijke opgave kan zijn. De adviezen van onze goed opgeleide verkoopadviseurs dragen bij aan de voorkoming van een verkeerde matraskeuze, maar uitsluiting ervan is een utopie. Daarom bieden wij u een unieke mogelijkheid om, indien u na de aanschaf van uw nieuwe Tempur-matras in combinatie met een Tempur-bedbodem niet geheel tevreden bent met het ligcomfort, gebruik te maken van de 90 dagen comfortgarantie*. Dit biedt u de mogelijkheid om binnen 90 dagen uw Tempur- matras om te ruilen voor een ander Tempur-matras. Heeft u bijvoorbeeld gekozen voor een Tempur Cloud-matras waarvan het comfort u tijdens het gebruik niet kan bevallen, dan heeft u geen probleem! U kunt uw Tempur Cloud-matras in dat geval omruilen voor bijvoorbeeld een Tempur Original-matras. Aan deze omruilgarantie zijn echter voorwaarden verbonden. Vraagt u daarnaar in onze winkel.

 

Alle producten van Tempur zijn bij Goodnight Slaapkamers verkrijgbaar. Ervaar Tempur nu zelf! Kom naar de winkel voor een deskundig en persoonlijk advies.

 

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs