Kuperus

Nooit genoegen nemen met minder dan het beste

Vanaf de start van de fabriek is Goodnight de 1e zaak in Nederland met een in-store Kuperus-shop. Het showroomoppervlak in de toonzaal bedraagt 300 m² waarin verschillende modellen in een ruime opstelling worden gepresenteerd. Met trots hebben wij per begin december 2016 onze nieuwe Kuperusstudio in gebruik genomen.

Kuperus Malmo

Afbeelding: Kuperus Malmö met hoofdbord Capita

 

Kuperus boxsprings

Kuperus is een in Nederland onder licentie geproduceerd Scandinavisch slaapsysteem. Dit merk is vergelijkbaar met het Zweedse Hästens. Het systeem wordt ambachtelijk gefabriceerd met puur natuurlijke materialen en staat erom bekend geen kwaliteitsconcessies te doen. Paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol hebben zich in de natuur al bewezen. Bij de juiste toepassing – en dat luistert nauw – zorgen de materialen samen voor een prettige temperatuur en een lage vochtigheidsgraad. Kuperus gebruikt uitsluitend deze natuurlijke materialen die het slaapcomfort zo aangenaam mogelijk maken.

Inzet_tekst_kuperus_axana

Afbeelding: Kuperus Malmö met hoofdbord Axana

Volgens het gezegde “Alle waar naar zijn geld” is de prijs-kwaliteitverhouding van dit Nederlands product in alle opzichten goed. Vanwege zijn degelijkheid geeft de fabrikant 25 jaar garantie op veren en frame.
De weelde van het karakteristieke ligcomfort wordt door de geweven luxueuze stoffen of leer geaccentueerd. Extra comfortabel zijn bovendien de bijzondere verstelbaarheid en de massage-optie van het systeem.

Kuperus doorsnede Alexia en Molmo

Afbeelding: doorsnede Kuperus Alexia en Malmö

Nooit genoegen nemen met minder dan het beste!” Dit is waar Kuperus en Goodnight Slaapkamers elkaar vinden.

 

Slapen op het beste, voor iedereen mogelijk!

Kuperus stopt in iedere bedcombinatie uitsluitend de beste materialen. Daarnaast vindt Kuperus dat deze manier van slapen voor iedereen mogelijk moet zijn. De Falun(vlak) en de Falun (elektrisch) maken het natuurliijk slapen op een Kuperus voor iedereen mogelijk!

 

Afbeelding: Kuperus Natuurlijk slapen, Falun

Een prachtig 3-delig slaapsysteem, bestaand uit een vaste (of verstelbare) boxspring met handgemaakte matrassen en een topper van natuurlatex. U bent van harte welkom om dit nieuwe slaapsysteem te komen ervaren, want dat is het: een ervaring!

Vakmanschap, handgemaakt en met natuurlijke materialen

Uw matras op maat wordt in de winkel door Goodnight Slaapkamers aangemeten en door Kuperus naar uw specificatie samengesteld.

  • Persoonlijk aangemeten
  • Uitstekende ventilatie
  • Verend van kant tot kant
  • Natuurlijke materialen
  • Thermisch geharde stalen veren
  • Handgemaakt vakmanschap

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs