Eastborn

Het bed zo uniek als jezelf!

Jij bent uniek, en dat zou je bed ook moeten zijn. Daarom maakt Eastborn uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings en kun je kiezen uit acht zeer comfortabele matrassen. Stel je voor, een bed dat niemand anders op de wereld heeft. Hoe bijzonder is dat? Van materiaalkeuze tot kleur van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. Met liefde gemaakt in Oost Nederland.

Eastborn boxspring Nature Slim

Met maar liefst 600m² heeft Goodnight Slaapkamers de grootste Eastborn-store van Noord- en Zuid- Holland in huis. In een mooie sfeerrijke presentatie vindt je alle modellen van deze Nederlandse fabrikant bijeen.

 

Eastborn boxsprings

Creëer je eigen wereld

Eastborn heeft geen boxspring collectie. Want waarom zou je kiezen voor een standaard boxspring als je jouw Eastborn helemaal kunt customize? Van materiaalkeuze tot kleur en van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. Daag de Eastborn customizers uit en creëer je eigen droomwereld.

 

Laat je inspireren – Jouw bed!

Een schoonheid op ranke, slanke poten? Een extra hoog hoofdbord? Gekleurd stiksel? In de Jouw Bed collectie zijn alle opties mogelijk en stijl je jouw bed naar eigen voorkeur. Een boxspring combinatie waarbij stijl en comfort samen komen. Onze vernieuwde matrassenserie daarbij zorgt voor de ultieme nachtrust.

 De Eastborn-customizers kunnen veel. Heel veel. Laat daarom je fantasie de vrije loop, en neem je ideeën mee naar een Eastborn-dealer bij jou in de buurt. Met keuze uit verschillende hoofdborden en stoffen kunnen jullie samen jouw unieke, natuurlijke bed creëren.

Eastborn matrassen

Jij bent uniek, net zoals je slaapbehoeften. Daarom bestaat onze matrassencollectie uit vier soepele en vier stevige matrassen. Zo is er altijd een matras dat precies op jouw wensen aansluit.

De Q-Serie matrassen collectie

Q-4000 SERIE

Elke matras uit de Q-4000 serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Dit interieur is speciaal geselecteerd voor jouw als zij- of buikslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund en het biedt een uitstekend ligcomfort.

Q-6000 SERIE

Elke matras uit de Q-6000 serie is uitgerust met een 7-zone Interactive Advanced Pocket interieur. Door het gebruik van elektrothermisch nageharde pocketveren, geplaatst in een gezoneerd hoog-laagpatroon, geven de matrassen een op het lichaam afgestemd ligcomfort. Als rugslaper ervaar je een soepele ‘touch’ gevolgd door de extra ondersteuning van de pocketveer in de kern. Door de afwisseling in de hoogte van de veren wordt jouw lichaam altijd op de juiste manier ondersteund, er ontstaat tegendruk vanuit de veren zodra deze meer belast worden, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone.

 

 

Energy by Eastborn logo

De beste basis voor iedere slaapkamer

De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan. Jouw geheim? De Eastborn Energy. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu een zijslaper of een rugslaper bent. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor de een zeer aantrekkelijke prijs. Daar krijg je toch energie van?

Energy by Eastborn boxspring vlak

Naast de eerder genoemde modellen heeft Eastborn ook de Energy collectie by Eastborn. Een door Eastborn zelf samengestelde boxspring combinatie voor een wel heel scherpe prijs!

 

Vaste boxspring

De vaste Eastborn Energy is lekker hoog. Dat ligt prettig en ziet er goed uit. Bovendien stap je met zo’n hoge boxspring nog makkelijker in en uit bed. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: de vaste Eastborn Energy heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Energy by Eastborn elektrisch verstelbaar

Verstelbare boxspring

Met een elektrisch verstelbare Eastborn Energy vind je moeiteloos de ideale houding om een boek te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten. De afstandsbediening is draadloos en ook met een topdekmatras in zo geheten split-uitvoering blijft het mogelijk om beide boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen.

En door gebruik te maken van Bluetooth connection: bedien je bed met je smartphone of tablet. Hoe cool is dat?

Energy by Eastborn boxspring vlak sfeer

 

Advies

Onze deskundige verkoopadviseurs adviseren en informeren je graag over de gehele Eastborn collectie. Over wat elk slaapsysteem biedt aan duurzaamheid, conformiteit en vochtregulatie, en mogelijkheden van stofkeuze en styling. Op deze manier kun je op deskundige wijze je eigen droom-bed samenstellen.

Voor meer informatie betreft Eastborn kijk je ook op www.eastborn.nl.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs