Pullman

Ik verlang naar mijn Pullman

Goodnight Slaapkamers profileert zich graag als een degelijke slaapkamerspeciaalzaak. Daarom mag een merk als Pullman niet in ons assortiment ontbreken. Voor iedereen is de naam van het Nederlandse product Pullman een begrip. Pullman staat voor superieure topkwaliteit met degelijkheid als boegbeeld. De ambachtelijk blind-geknoopte klassieke tijk van de Pullman Goldline met zijn degelijke uitstraling is daarvan een krachtig bewijs.

Pullman Vancouver

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe. De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft u een individuele ondersteuning op maat. Daarnaast zorgen de beste natuurlijke materialen ervoor dat u in een oase van sereniteit van uw nachtrust gaat genieten.

Geef toe aan uw verlangen. Kies voor de ongeëvenaarde kwaliteit van een echte handgemaakte Pullman.

Pullman Belleville elektrisch verstelbaar

Op de tweede etage van onze toonzaal staan in de kwaliteiten “goed, beter, best” een aantal zeer commercieel samengestelde boxspringcombinaties.

 

Pullman matrassen

Pullman staat bekend om zijn oerdegelijke Nederlandse kwaliteit en ook bij bij de Pullman matrassencollectie vinden we dit terug. Met de Silverline en Goldline biedt Pullman u een ruime keuze, kwalitatief hoogstaande, matrassen aan.

Pullman matras als beste getest

Silverline

De matrassen collectie van Pullman begint bij de Silverline collectie. De Silverline collectie kenmerkt zich door een 7-zone pocket-interieur. Drie matras types (Premier, Excellence en Luxury) met ieder een andere afdeklaag (de laag waar u op ligt) om zo uw eigen ideale comfort te bepalen! Alle twee de matrastypes zijn verkrijgbaar in twee hardheden; standaard en firm.

De Silverline matrassen zijn al sinds jaar een dag favoriet bij de consument. En dat is niet zonder reden gebleken!  In een onafhankelijke test zijn de Silverline Premier en de Silverline Excellence als beste getest door de Consumentenbond.

 

Goldline

De Pullman Goldline matrassen kenmerken zich door hun natuurlijke materialen en damast tijk. Natuurlatex, paardenhaar en jute zijn de hoogwaardige materialen die zorgen voor een ongekend comfort. Daarnaast kennen de Goldline matrassen een inside-pocketveer. Dit is een pocketveer in een pocketveer. Dit is gedaan om uw lichaam dé ondersteuning te bieden die het nodig heeft! Ook hier zijn ieder type matras te verkrijgen in twee hardheden: standaard en firm.

Pullman Goldline matras

Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden qua maatvoering, koppelrits om de matrassen te koppelen, hardheden en verschillende comfortlagen. En laat u adviseren door onze adviseurs bij het bepalen van de juiste matraskeuze.

 

Pullman boxsprings

Silverline

De Silverline boxsprings van Pullman kenmerken zich door een ‘van rand-tot-rand’ geveerde box. Dit houdt in dat de veren in uw boxspring in zijn geheel doorlopen en niet bij elkaar worden gehouden door HR-balken.

Pullman Silverline boxspring met hoofdbord Toronto

Goldline 

De boxsprings in de Goldline serie zijn, net als de boxsprings in de Silverline collectie, van rand-tot-rand geveerd. Het onderscheidende vermogen zit hem in de hoogte en in het ligcomfort. Doordat de box 26 centimeter hoog is, geeft het een ongekend luxe lichtcomfort en tevens een gemakkelijke instaphoogte.

Pullman Goldline boxspring met hoofdbord Toronto

 

Uniek veersysteem

Het ware geheim achter het succes van Pullman is eigenlijk altijd aan het zicht onttrokken; het is namelijk het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Deze elektrothermisch geharde Inside Pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding

 

De bijzondere historie van Pullman

De geboorte van een icoon

George Mortimer Pullman, geboren in Brocton in de staat New York, zette zijn idee voor de ultieme nachtrust letterlijk op de rails. Het begon in 1858 met zijn lumineuze idee om treinstellen te bouwen, voorzien van ongekend comfort, om het lange reizen door de Verenigde Staten per trein tot een nieuwe ervaring te maken.

George Pullman

The Pullman Sleeper

Bij de ontwikkeling en uitvoering van zijn Pullman Sleeper liet George Pullman niets aan het toeval over. Deze luxe slaapcoupé, die hij in 1865 aan het publiek presenteerde, was het resultaat van hoogwaardig vakmanschap, de combinatie van de beste materialen en oog voor detail. Dit bleef niet onopgemerkt; iedereen die het zich kon veroorloven wilde de Pullman sensatie zelf ervaren. Passagiers werden niet langer door elkaar geschud, maar ervoeren nu een zijdezachte vering.

Het succes breidt uit

50 jaar na de onthulling van de Pullman Sleeper, een ongekend spoorwegsucces, konden andere spoorwegbedrijven, reders en hoteliers niet achterblijven. Pullman werd de standaard voor de ultieme nachtrust en wereldwijd werden de bedden in treinen, Grand Hotels en cruiseschepen voorzien van een Pullman matras. Steeds meer mensen die zo met het sublieme comfort in aanraking kwamen, wilden dit ook thuis ervaren.

Uniek veersysteem

Pullman staat synoniem voor ambacht, precisie en passie. Het zijn dan ook die kenmerken die het Amerikaanse Pullman als voorwaarden voor een succesvolle toetreding op de Nederlandse markt in 1937 stelde. Om aan de voorwaarden te voldoen werd de unieke kennis uit Amerika overgedragen op Nederlandse vakmensen en werden moderne productietechnieken meester gemaakt. Veel van die technieken vormen vandaag de dag nog steeds de basis bij de ontwikkeling van een Pullman bed. De kwaliteitsstandaard is zo hoog dat u 25 jaar garantie tegen frame- en veerbreuk krijgt.
Pullman Inside pocketveer

 

Al meer dan 75 jaar in Nederland!

In 2012 viert Pullman een bijzonder jubileum; het merk ontwerpt en produceert dan, uiteraard volgens de authentieke Pullman filosofie, al 75 jaar Pullman matrassen, boxsprings en Comfort Toppers in Nederland. Op dat moment gebeurde dat nog op de productielocatie in Zwijndrecht. In 2013 is Pullman naar een moderne productielocatie in Vroomshoop verhuisd, waar inmiddels ruim 130 vakmensen iedere dag de producten van Pullman met de hand vervaardigen.

Pullman Belleville boxspring

Vandaag de dag realiseren we ons meer en meer dan ooit dat een gezonde en goede nachtrust van groot belang is voor ons welzijn. Een goede nachtrust zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel bij het opstaan. En wat u ook gedaan heeft, de zekerheid van een weldadige nachtrust in uw Pullman is een moment waar u keer op keer weer naar zult verlangen. Geef toe aan uw verlangen en kies nu voor een handgemaakte Pullman.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs