Avek

Boxsprings van Avek.

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair. Avek heeft vier verschillende boxspring programma’s: 1927, Fier, Simmer, Noflik en Ninety. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo vind je altijd een bed dat bij jou pas

Avek Boxspring Fier.

BELEEF DE NACHT IN STIJL.

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. Bekijk hem hier!

Avek Boxspring Simmer.

FRIS EN FIT ONTWAKEN MAAKT JE DAG GOED.

Avek Boxspring Simmer. Begin je dag goed. De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling. Bekijk hier de Simmer.

Persoonlijk advies van een van onze medewerkers wanneer het u uitkomt?

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs