Lopende acties van Pullman

“Goodnight Slaapkamers te Cruquius is zonder twijfel een van de mooiste en grootste beddenspeciaalzaken van Nederland. Pullman is trots om deel uit te mogen maken van de ruime collectie . Het enthousiaste en vakkundige personeel geeft u graag een rondleiding door de prachtige showroom, waar u de meest vooraanstaande merken kunt bewonderen en uw keuze kunt maken.”

Dennis Pronk van Pullman over Goodnight Slaapkamers

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Comfort, comfort, comfort, dat is waar Pullman voor staat. Heerlijk om dat elke avond weer te ervaren.

Klantreview Pullman

Maak nu een Pullman afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Beddenwinkel Pullman

Een A-kwaliteit beddenmerk uit Nederland met een heel bijzondere start. Inmiddels heeft Pullman ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van matrassen die optimaal uw lichaam ondersteunen. Dat onderscheidt hen nog steeds vandaag de dag. Bij Pullman werken alle medewerkers dag en nacht aan een subliem ligcomfort en staat keer op keer een ontspannen nachtrust op nummer één. Er wordt met veel passie met de hand gewerkt en met duurzame materialen. Daardoor kunnen ze bij Pullman een jarenlang aangenaam slaapcomfort garanderen.

Proefliggen in de studio van Pullman

Probeer bij ons de Pullman matrassen uit. Een Pullman matras staat bekend om een uniek pocketveersysteem, dat al sinds de 19e eeuw bestaat. Dat maakt dat het ligcomfort heerlijk is. Juist doordat het matras soepel valt, biedt het tegendruk op de juiste plekken. Onze adviseurs laten u graag het ligcomfort van Pullman ervaren en vertellen u de verschillende mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat een Pullman matras u de perfecte ventilatie en ondersteuning biedt op maat? Bij Goodnight hebben we diverse Pullman matrassen leverbaar, zoals de Goldline en Silverline matrassen.

Meer dan 100 merken in huis!