Lopende acties van PUUR

In onze gloednieuwe PUUR studio bij Goodnight Slaapkamers laten we u het comfort en kwaliteit van ons ambachtelijke boxspringmerk zien én ervaren.

PUUR over Goodnight Slaapkamers

Ontdek ons uitgebreide assortiment

PUUR boxspring gekocht bij dealer, topbed, nog nooit zo lekker geslapen!

Klantreview PUUR

Maak nu een PUUR afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Boxsprings van PUUR

Met een boxspring van PUUR komt uw ultieme droom van comfort en stijl uit. De boxsprings van PUUR zijn namelijk aanpasbaar, dankzij het modulaire systeem. Hiermee heeft u de volledige controle over het ontwerp van uw ideale boxspring die past bij uw slaapwensen en slaapkamer inrichting. Er is een breed assortiment aan stoffen, kleuren en poten om uit te kiezen. Daarnaast zijn ze uitgerust met hoogwaardige 7-zone pocketveren die zorgen voor een stevige basis. De slaapadviseurs van Goodnight Slaapkamers laten u graag alle mogelijkheden zien, uiteraard de modulaire elementen en kunt u de diverse modellen van PUUR uitproberen.

Proefliggen in de studio van PUUR

De studio van PUUR bij Goodnight Slaapkamers is gevuld met diverse boxsprings van het Nederlandse merk. Het assortiment omvat vlakke en verstelbare boxsprings, maar ook hoog-laag bedden en gestoffeerde ledikanten. Ontdek de perfecte nachtrust dankzij de combinatie van een 7-zone pocketveermatras, dat is afgewerkt met hoogwaardig koudschuim, en een topper naar uw voorkeur.

Meer dan 100 merken in huis!