Lopende acties van Cinderella

Een boxspring om in te dromen over morgen. Oogverblindend design én comfort, helemaal naar jouw wensen.

Cinderella

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Met een Cinderella boxspring aan je zijde wordt iedere dag een mooie dag om je dromen waar te maken.

Cinderella

Maak nu een Cinderella afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Beddenwinkel Cinderella

Cinderella boxsprings staan voor kwaliteit en comfort in zijn zuiverste vorm. Als een droomwereld die zich lijkt te verhullen. In alle opzichten bepalend voor sfeer. Geef kleur aan je leven. Er is één thema en dat thema is gezien worden. Waar dan ook, hoe dan ook. Met een ongrijpbare stijl. Of ga voor de stille kracht van rust en kalmte. Vol frisheid en een overweldigende energie. Want niet uitgesproken betekent niet dat het er niet is.

Proefliggen op een Cinderella matras

Probeer bij ons de Cinderella matrassen uit. Geen compromis, maar optimaal comfort. Met 7 comfortzones en een koudschuim afdeklaag heeft het pocketvering matras slaap tot een kunst verheven. De effectiviteit en simpliciteit van dit matras bieden de ideale ondersteuning voor ieder lichaam. De SencelCE – Tencel tijk zorgt voor een extra zacht gevoel en de optimale ventilatie. Een plek om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe dag. Bij Goodnight hebben we diverse Cinderella matrassen leverbaar, zoals de Liva, Nova en Vera matrassen.

Meer dan 100 merken in huis!