Lopende acties van Kuperus

Wij zijn dagelijks bezig om het perfecte bed te maken. Maar iedereen is anders, om specifiek voor u de juiste samenstelling te kunnen maken, is goed advies onontbeerlijk. Dat krijgt u bij Goodnight Slaapkamers.

Kuperus over Goodnight Slaapkamers

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Wat ben ik blij met mijn Kuperus boxspring. Ik vind ‘m prachtig, het ligt fantastisch en je merkt dat het met passie en vakmanschap is gemaakt.

Klantreview Kuperus

Maak nu een Kuperus afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

Proefliggen in de grootste Kuperus studio

Al meer dan 15 jaar heeft Kuperus één van de grootste studio’s in de showroom van Goodnight Slaapkamers. Het pure vakmanschap van Kuperus is direct te zien als u de studio binnenloopt. Kuperus staat bekend om hun hoogwaardige slaapsystemen, waarvoor ze uitsluitend de beste materialen gebruiken. In de showroom, die recent is vernieuwd én vergroot, staan alle beschikbare Kuperus boxsprings in verschillende uitvoeringen. Denk aan de Kuperus Alexia, Malmö, Falun en de Marie Claire. Elk model is weer leverbaar in diverse kleuren, stoffen en materialen. Alle keuzes zijn van dichtbij te bekijken in de studio. Loopt u de Kuperus studio in? Dan zult u direct de rust en ontspanning ervaren van het Twentse beddenmerk. Kom op uw gemak de Kuperus matrassen en boxsprings kunnen testen.

Kuperus advies van een deskundige

Heeft u de Kuperus boxsprings van dichtbij bekeken? Misschien wel even gelegen op één van de matrassen? Hoe u het beste slaapt is net anders dan een ander, daarom is deskundig advies over het ultieme slaapsysteem van groot belangrijk. Bij Goodnight Slaapkamers zijn de adviseurs opgeleid door Kuperus. Ze kunnen u meer vertellen over de prachtige stoffen, materialen en mogelijkheden. Op basis van uw wensen en persoonlijke slaapbehoeften, helpen ze u het ideale Kuperus boxspring samenstellen. Dat geldt niet alleen op het gebied van slaapcomfort, onze adviseurs denken ook mee op het gebied van styling. Voor welk Kuperus bed gaat u? Maak eenvoudig en snel een online afspraak, zodat een Kuperus adviseur beschikbaar is zodra u onze winkel binnenstapt.

Meer dan 100 merken in huis!