Lopende acties van Mérens

Bij Goodnight treft u één van de mooiste en uitgebreide Mérens shops van Nederland. Wij zijn erg trots op deze samenwerking!

Dennis Poffers van Mérens over Goodnight Slaapkamers

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Ik wilde graag slapen op natuurlijke materialen zonder concessies te hoeven doen aan een luxe uitstraling. Ik heb gekozen voor Mérens.

Klantreview Mérens

Maak nu een Mérens afspraak!

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

De boxsprings van Mérens gemaakt van natuurlijke materialen

De boxsprings en matrassen van Mérens zijn gemaakt van eerlijke materialen, milieuvriendelijke stoffen en duurzame grondstoffen. Dit merk staat bekend aks Nederlands kwaliteitsproduct dat op maat wordt gemaakt met de grootste zorg voor deze natuurlijke grondstoffen met gunstige slaapeigenschappen. Bovendien zijn de producten van Mérens met veel aandacht afgewerkt en oog voor detail.

Proefliggen in de studio van Mérens

Probeer bij ons de Mérens matrassen en boxsprings uit. Een Mérens matras staat bekend om het duurzaam slapen op een natuurlijk matras. Iedere Mérens is een uniek product. Handgemaakt met de beste natuurlijke materialen. Er wordt veel aandacht besteed aan een duurzame productieketen. Een matras van Mérens wordt opgebouwd uit Nederlandse grondstoffen, zoals lokaal verbouwde hennep en wol van Texelse schapen. Hierdoor beperken we de uitstoot door transport. Slaap beter op een natuurlijk matras van Mérens.

Meer dan 100 merken in huis!