Een senioren bed elektrisch koop je bij Goodnight Slaapkamers!

Zo lang mogelijk ons jong blijven voelen, dat wensen we allemaal. Daarvoor is het belangrijk om goed te zorgen voor uw eigen lichaam. Een goede nachtrust kan daaraan bijdragen. Wanneer we ouder worden kan het goed zijn om dan een senioren bed elektrisch aan te schaffen. Een bed dat u de comfort biedt met elektrisch verstelbare delen. Denkt u na over een seniorenbed? Onze deskundige slaapadviseurs staan met enthousiasme en passie voor u klaar. Voor een nieuw seniorenbed bent u bij ons aan het juiste adres: goed slapen begint met goed advies bij Goodnight Slaapkamers.

Elektrisch seniorenbed kopen

Waarom een elektrisch senioren bed?

Hoe ouder we worden, hoe langer ons lichaam nodig heeft om s’avonds te herstellen van alle inspanning die we overdag doen. Een ergonomisch seniorenbed in combinatie met een goed matras ondersteunt uw lichaam precies op de plekken waar u dat nodig heeft. Een elektrisch seniorenbed kan u helpen eenvoudig op te staan in de ochtend. Bovendien is met de hand het hoofdeind omhoog trekken niet meer nodig. In een comfortabele houding liggen is dus heel eenvoudig zelf te regelen. Niet alleen het hoofd- en voeteneind zijn elektrisch verstelbaar. Er zijn ook senioren bedden die in zijn geheel omhoog of omlaag kunnen. Dat noemen we ook wel een hoog laag bed. Lees hier hoe een senioren bed u jong kan houden.

Ruime keuze bij Goodnight Slaapkamers

Met een winkel van ruim 5.000m2 kunnen we met recht zeggen dat we de grootste slaapkamer van Nederland zijn. Maar we hebben ook de meeste beddenmerken in huis. Van die merken staat het meest actuele assortiment in de showroom en dat betekent dat u veel mogelijkheden heeft om inspiratie op te doen en te komen proefliggen op een seniorenbed. De keuze is echt enorm. Daarom staan er altijd slaapexperts en adviseurs voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Samen vinden we uw nieuwe bed dat écht bij u past. Maak eenvoudig online een afspraak met een medewerker en u bent verzekerd van goede hulp op een tijdstip dat het u uitkomt.

Meer dan 100 merken in huis!

De beddenwinkel met persoonlijk advies

Een elektrisch seniorenbed kopen kan een flinke zoektocht zijn. Welke opties zijn er? Welk matras is geschikt? Wilt u een hoog laag bed of niet? Met zoveel vragen kunnen we ons goed voorstellen dat deskundige hulp erg fijn is. Onze slaapadviseurs staan voor u klaar. Samen bespreken we uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Vervolgens kunnen we u de verschillende opties in de winkel laten zien. Die u natuurlijk ook even kunt uitproberen.

“Een goede dag begint met een goede nacht, dat is onze overtuiging.”

Levering en montage senioren bed elektrisch

Wanneer u bij Goodnight Slaapkamers een senioren bed elektrisch heeft gevonden is het wel zo prettig dat uw nieuwe bed ook wordt thuisbezorgd én gemonteerd. Geen zorgen, ons aflever- en montageteam zorgt ervoor dat uw bestelling netjes geleverd wordt op het moment dat met u is afgestemd. Uw senioren bed wordt netjes uitgepakt, in elkaar gezet en we nemen alle verpakkingen weer mee. Zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden tijdens de bezorging? Laat het ons gerust weten en wij gaan dit voor u regelen!

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.