Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen op uw nieuwe bed, matras of boxspring en profiteer van hoge kortingen tijdens de Boxspringdays.

A-merk bedden voor een lage prijs

Is het tijd voor een gloednieuw bed, boxspring of matras? Dan is dit uw kans om te profiteren van geweldige deals van diverse topmerken. Ontvang 15% wintervoordeel op bedden, matrassen en beddengoed van Auping of bespaar tot wel € 1.000,- op een TEMPUR Boxspring. Ontdek alle acties van verschillende topmerken in onze folder!

Bekijk hier de folder

15% extra korting op alles

Naast de geweldige kortingen die u ontvangt in onze reguliere collectie, biedt BOX16, de outlet van Goodnight, ook een extraatje. Profiteer van een fantastische 15% extra korting op alles in onze outlet. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle bedden, comfortabele matrassen of een complete boxspring, BOX16 heeft voor elk wat wils tegen onverslaanbare prijzen. Maak uw slaapervaring compleet en ontdek de deals die op u wachten in onze outlet tijdens de Boxspringdays!

Maak een afspraak en kom proefliggen

Wilt u de ultieme slaapervaring zelf beleven? Maak dan nu een afspraak om te komen proefliggen tijdens de Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers! Onze deskundige slaapadviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale slaapoplossing die voldoet aan al uw behoeften. Of u nu de voorkeur geeft aan een stevig matras of een luxueuze boxspring, bij ons kunt u het zelf uitproberen. Een persoonlijke afspraak zorgt ervoor dat we alle tijd hebben om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Geniet van een proefligsessie en ontdek de perfecte match voor uw slaapcomfort!

Maak direct een afspraak

Kortom, de Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers beloven niet alleen onweerstaanbare kortingen en exclusieve aanbiedingen van topmerken, maar bieden ook een unieke kans om uw slaapkamer om te toveren tot een oase van rust en comfort. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse boxspring, een innovatief matras of stijlvol bed, wij hebben alles in huis om van uw nachtrust een waar genot te maken. Mis deze gelegenheid niet en bezoek ons tijdens de Boxspringdays van dinsdag 26 december tot en met zondag 7 januari. Maak uw slaapwensen werkelijkheid en verwelkom het nieuwe jaar met de slaapkamer van uw dromen!

18 december 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.