Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen – de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en wat is er nu knusser dan een goed ingerichte slaapkamer? Bij Goodnight Slaapkamers begrijpen we dit als geen ander en daarom vieren we de hele maand oktober de Oktober Woonmaand met exclusieve Woondeals. Een maand waarin uw droomslaapkamer werkelijkheid wordt met geweldige deals en aanbiedingen op luxe bedden, matrassen en boxsprings van topmerken zoals Auping, Kuperus en Tempur.

Bekijk hier de folder

Volop slaapkamerinspiratie

Tijdens de Oktober Woonmaand bieden we volop inspiratie om uw slaapkamer om te toveren tot de slaapkamer waar u altijd al van heeft gedroomd. Onze showroom is weer volop gevuld met de nieuwste trends op het gebied van slapen. Denk aan nieuwe dessins, zachte materialen en vernieuwde slaaptechnieken. Of u nu van een moderne, Scandinavische stijl houdt of juist de voorkeur geeft aan een klassieke inrichting, wij hebben alles in huis om u te helpen de perfecte herfstsfeer te creëren.

Topmerken met geweldige Woondeals

Tijdens de Oktober Woonmaand bieden diverse topmerken, zoals Auping, Pullman en Tempur, speciale deals op hun luxe bedden, matrassen en boxsprings. Dit is uw kans om te investeren in een goede nachtrust en te genieten van de beste slaaptechnologie die de verschillende merken te bieden hebben, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontdek alle Oktober Woondeals in onze folder!

Goodnight Woonparty de feestelijke afsluiting van Oktober Woonmaand

Traditiegetrouw sluiten we bij Goodnight Slaapkamers de Oktober Woonmaand af met de Woonmaandparty. Op woensdag 1 november wordt onze showroom omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, wijnproeverijen, gin- en bierproeverijen, live muziek, massages en extra korting bovenop de exclusieve Oktober Woonmaand Deals.

Bezoek onze showroom

Heeft u een geweldige Woondeal uit onze folder gezien, maar wilt u liever eerst even proefliggen? Maak dan online een afspraak of breng een bezoek aan onze showroom tijdens de Oktober Woonmaand. Hier kunt u proefliggen op diverse topmerken, de verschillen ervaren en krijgt u persoonlijk advies van onze experts.

Maak direct een afspraak

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Kortom, de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers is hét moment om een nieuw bed, matras of beddengoed aan te schaffen, terwijl u profiteert van geweldige deals op topmerken. Kom langs in onze showroom of bekijk de folder voor meer informatie en laat u inspireren. Wij heten u van harte welkom en helpen u graag bij het realiseren van uw droomslaapkamer!

29 september 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Boxspringdays bij Goodnight Slaapkamers

Het einde van het jaar is in zicht en wat is nu een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een goede nachtrust? Goodnight Slaapkamer heeft goed nieuws, want bij dé grootste slaapkamer van Nederland wordt uw droomslaapkamer werkelijkheid. Kom proefliggen...

Lees meer
Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en 15% extra korting bovenop de...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.