Home > Nieuws > Tréca Paris: slapen in Franse stijl

Het beste van het beste in Franse stijl. Tréca Paris staat wereldwijd bekend om de beste vakmensen die de ambacht tot in de kleinste details beheersen, typisch Frans design en materialen van hoge kwaliteit. De mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos doordat elk bed op maat wordt gemaakt. Daarmee zorgen ze voor een nachtrust in stijl, comfort en luxe. Echt Frans vakmanschap voor uw nachtrust.

Uitgeruster wakker worden

Het begint voor Tréca in 1935, wanneer oprichter Victor Moritz de eerste fabriek opricht. Hij start met het maken van luxueuze veermatrassen en wordt bekend om zijn ontwikkelingen op het gebied van manueel stikwerk. Ambacht en op maat produceren blijft door de jaren heen het allerbelangrijkste. Generatie op generatie wordt dit vakmanschap doorgegeven. Daarnaast kiest Tréca keer op keer voor nobele materialen en blijven ze zoeken naar het neusje van de zalm op stoffen gebied. Ze kiezen hun materialen uit op basis van thermische en hydrofiele eigenschappen. Dankzij dit materiaalgebruik worden vocht en temperatuur uitstekend gereguleerd. En ja, hierdoor kunt u echt beter in uw (diepe) slaap blijven, waardoor u dus uitgeruster wakker wordt.

Haute couture in uw slaapkamer

Qua design staat Tréca Paris op eenzame hoogte. De haute couture onder de bedden. De kunst van het slapen wordt perfect begrepen en vertaald in stijlvolle boxsprings. De veelzijdige collectie bevat zowel klassieke als moderne en designer modellen. Van sobere kleuren tot een uitbundig kleurenpalet. De stoffen worden bij elk design zorgvuldig afgewogen door wereldberoemde designers. Slapen wordt met Tréca niet alleen comfortabel, ook in uw slaapkamer is het een plaatje om te zien. Stijlvol Frans vakmanschap komt u tegemoet.

Volledige collectie bij Goodnight Slaapkamers

In de grootste beddenwinkel van Nederland waar het puur draait om kwaliteit kan Tréca Paris niet ontbreken. Op de tweede verdieping van Goodnight Slaapkamers vindt u een volledig ingerichte studio met een compleet assortiment van het Franse beddenmerk. Van dichtbij bekijken, voelen en proefliggen, het kan! Waarom Tréca Paris al jaren in onze showroom staat? Omdat wij het liefst een bed adviseren waar u minstens 15 jaar heerlijk in kunt slapen. Pas als een bed of boxspring aan vervanging toe is, willen we u terugzien voor een nieuwe. Bij Tréca blijkt dit een garantie, dus verdient het een mooie plek in onze showroom.

Kom proefliggen in Franse stijl. Bezoek de Tréca Paris studio bij Goodnight Slaapkamers. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en zij helpen u bij het uitzoeken van uw droombed. 

6 februari 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Laat uw Hästens boxspring gratis controleren

Is uw Hästens boxspring al een paar jaar oud? Boek dan een gratis service check-up bij Goodnight Slaapkamers. Een opgeleide Hästens specialist komt bij u thuis en kijkt uw boxspring op alle belangrijke punten goed na. Alle mechanische en technische onderdelen worden...

Lees meer
Van winterdip naar uitgerust de dag beginnen

Van winterdip naar uitgerust de dag beginnen

Lekker slapen in de winter De welbekende winterdip. Korte en donkere dagen, de feestdagen zijn achter de rug en nu? Januari en februari zijn voor veel mensen ‘moeilijke’ maanden om uit bed te komen. Hoe voorkom je nu dat je winterdip een winterdepressie wordt en je...

Lees meer
Uitgerust de feestdagen in

Uitgerust de feestdagen in

Het is weer december: een maand vol gezellige feestdagen. Leuk, maar soms ook heel druk. U kent het wel, lekker lang tafelen met familie en vrienden, maar ook rennen en vliegen om de perfecte cadeaus te scoren en het lekkerste eten op tafel zetten. Met als gevolg:...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.