Het beste van het beste in Franse stijl. Tréca Paris staat wereldwijd bekend om de beste vakmensen die de ambacht tot in de kleinste details beheersen, typisch Frans design en materialen van hoge kwaliteit. De mogelijkheden om te personaliseren zijn eindeloos doordat elk bed op maat wordt gemaakt. Daarmee zorgen ze voor een nachtrust in stijl, comfort en luxe. Echt Frans vakmanschap voor uw nachtrust.

Uitgeruster wakker worden

Het begint voor Tréca in 1935, wanneer oprichter Victor Moritz de eerste fabriek opricht. Hij start met het maken van luxueuze veermatrassen en wordt bekend om zijn ontwikkelingen op het gebied van manueel stikwerk. Ambacht en op maat produceren blijft door de jaren heen het allerbelangrijkste. Generatie op generatie wordt dit vakmanschap doorgegeven. Daarnaast kiest Tréca keer op keer voor nobele materialen en blijven ze zoeken naar het neusje van de zalm op stoffen gebied. Ze kiezen hun materialen uit op basis van thermische en hydrofiele eigenschappen. Dankzij dit materiaalgebruik worden vocht en temperatuur uitstekend gereguleerd. En ja, hierdoor kunt u echt beter in uw (diepe) slaap blijven, waardoor u dus uitgeruster wakker wordt.

Haute couture in uw slaapkamer

Qua design staat Tréca Paris op eenzame hoogte. De haute couture onder de bedden. De kunst van het slapen wordt perfect begrepen en vertaald in stijlvolle boxsprings. De veelzijdige collectie bevat zowel klassieke als moderne en designer modellen. Van sobere kleuren tot een uitbundig kleurenpalet. De stoffen worden bij elk design zorgvuldig afgewogen door wereldberoemde designers. Slapen wordt met Tréca niet alleen comfortabel, ook in uw slaapkamer is het een plaatje om te zien. Stijlvol Frans vakmanschap komt u tegemoet.

Volledige collectie bij Goodnight Slaapkamers

In de grootste beddenwinkel van Nederland waar het puur draait om kwaliteit kan Tréca Paris niet ontbreken. Op de tweede verdieping van Goodnight Slaapkamers vindt u een volledig ingerichte studio met een compleet assortiment van het Franse beddenmerk. Van dichtbij bekijken, voelen en proefliggen, het kan! Waarom Tréca Paris al jaren in onze showroom staat? Omdat wij het liefst een bed adviseren waar u minstens 15 jaar heerlijk in kunt slapen. Pas als een bed of boxspring aan vervanging toe is, willen we u terugzien voor een nieuwe. Bij Tréca blijkt dit een garantie, dus verdient het een mooie plek in onze showroom.

Kom proefliggen in Franse stijl. Bezoek de Tréca Paris studio bij Goodnight Slaapkamers. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en zij helpen u bij het uitzoeken van uw droombed. 

6 februari 2023 Door: Goodnight

Wellicht ook interessant

Goodnight Woonmaandparty

Goodnight Woonmaandparty

Op woensdagavond 1 november sluiten wij de Oktober Woonmaand traditiegetrouw af met de Woonmaandparty! Onze showroom wordt omgetoverd tot feestlocatie. Geniet van heerlijke hapjes, proeverijen, live muziek, entertainment, massages en extra korting bovenop de...

Lees meer
Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Oktober Woonmaand bij Goodnight Slaapkamers De bladeren veranderen van kleur, de avonden worden langer en de temperaturen beginnen te dalen - de herfst is in aantocht. Het is het seizoen van gezelligheid, warmte en knusheid, en...

Lees meer
Kuperus en Goodnight

Kuperus en Goodnight

Eén van de merken die al meer dan 15 jaar een studio heeft in de grootste slaapkamer van Nederland is Kuperus. De samenwerking tussen Goodnight Slaapkamers en Kuperus gaat zelfs nog verder terug, nog voor de naamsverandering van Kuperus. In totaal heeft de...

Lees meer

Maak online een afspraak

Wilt u graag geadviseerd worden door één van onze adviseurs op een moment dat het u past? Maak dan nu online een afspraak.

 

Auping Verjaardagsvoordeel🥳

PSSST. Auping is jarig. En dat vieren we deze herfst met 15% verjaardagsvoordeel op bijna alles. Kom je snel langs in onze winkel?

Bekijk hier de actie!

You have Successfully Subscribed!